MICROPEN

Förebygg och behandla hudens ålderstecken med Micro-Pen från Amiea Med.

Micro-needling är en Anti-Ageing behandling som effektivt förbättrar hudens textur och spänst samt minskar fina linjer och rynkor, utan lång återhämtningstid eller biverkningar.

VAD ÄR MICRO-NEEDLING?

Micro-needling från Amiea Med är en avancerad fraktionerad nålbehandling som stimulerar produktionen av kollagen och förbättrar hudens textur och välmående. Genom att penetrera huden med små mikro-nålar orsakar man en kontrollerad skada som gör att huden börjar att reparera området. När reparationen satt igång börjar kroppen att frisätta tillväxtfaktorer och fibroblaster som ökar produktionen av kollagen och elastin, som gör att huden blir spänstigare, mer välmående och slätare.

BEHANDLINGAR

Slapp hud
Rökrynkor runt munnen
Stora porer
Akne ärr
Rynkor & fina linjer
bild-amiea

Automatisk Micro-Needling ser till så att nålarna inte fastnar eller stannar kvar i huden när pennan är i rörelse. Detta minskar risken för rivsår.

HUR FUNGERAR DET?

Mikro-Needling är en automatisk fraktionerad nålbehandling med 6 sterila nålar som skapar 100-tals mikro-kanaler i huden. Dessa mikro-kanaler stimulerar en läkande process i huden och optimerar penetreringen av vårdande och näringsrika ingredienser. Vi på Z Laser & Skönhet använder Filorga NCTF Vitamincocktail tillsammans med Amiea med pennan. Läs mer om NCTF här

nctfff